Witam.
Niebawem zamierzam zmienić chipa w mojej octavii, możecie mi polecić gdzie najlepiej to zrobić w Gdańsku, żeby było zrobione profesjonalnie.
Mnie to też interesuje. Może jakieś firmy/osoby z 3-City zaoferują nam seryjną promocję?? Byłoby bardzo wskazane :lol: :lol: :lol: . Ze swej stony możemy pochwalić się wykresami i wrażeniami.
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
MiKruS - kto z DT3M poleca Chipteka? :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sob 05 Maj, 07 09:40 ]
Zamieszczone przez pantol
Czy możesz mi także wysłać namiary na tego Roberta? Czy jakość jego usług jest porównywalna z Mastersem lub Diagtronikiem?
Nie mi sie porównywac z Markiem czy Tora chocby dlatego ze oni robia rozne marki a ja generalnie siedzie tylko i wylacznie w VAGach (z malymi wyjatkami).
pozdrawiam
Diagnostyka i tuning hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG www.tune-up.pl
Aligator, witam podaj mi namiary na roberta bojak dobrze wyczytalem na forum jest z trojmiasta dzieki i pozdrawiam
Ale starego kotleta odgrzebałeś. :szeroki_usmiech
Teraz ja też mogę polecić Roberta. Szybko, profesjonalnie i rzeczowo. Program robiony pod upodobania klienta. Link w moim podpisie. k
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz